|
|
|
|
|
|
História kávy
Trombetta sa začína v roku 1890, kedy v malej pražiarni a
kaviarni v centre Ríma, na ulici Via Marsala oproti hlavnej
stanice začal Vittorio Trombetta svoju činnosť, ktorú postupom
času rozšíril na oblasť stredného Talianska.
|
|
|
|
|
|
To viedlo rodinu
Trombetta, aby vystavali modernú prevádzku na okraji mesta. Dnes
patria k významným producentom kávy v strednom Taliansku a
spojením v združení pražiarní SAO Caffé je druhým najväčším
distribútorom s obchodným obratom cca 20 mil. kg kávy ročne.
|
|
|
|
|
|
Aj napriek týmto
objemom výroby stojí na prvom mieste kvalita kávy a jej
praženia, ktoré sa už dnes robí za použitia modernej
technológie, do ktorej rodina neustále investuje. Praženie kávy
má v spoločnosti Trombetta viac ako 100 ročnú tradíciu a
skúsenosti v tomto odbore. |
|
|
|
|
|